Monday, August 22, 2011

M-POP?

Sedang aku drive kereta nak balik petang tadi...tiba2 aku terdengar lagu ni keluar kat corong radio...aku dah agak sure anak didik KRU jugak ni..nah korang yang tasty dengan K-POP la J-POP la..mungkin boleh support group ni...aku??aku tukang dengar je boleh la..heheheh..



Yang sebelah adam yang kat belakang tu agak tasty jugak kan??Tapi aku suka lagu K-POP ni..layan gak ar dulu2...walaupun aku tak paham...sekarang mak dah pencen...



Ya amponnnn...orang gi solat terawikh aku leh post benda2 ni..jangan lahar makkkk...larikkkk...

P/s: DJ putarkan lah lagu cinta..dedikasi kepadanya....lalalala...

No comments:

Post a Comment