Tuesday, November 15, 2011

AKU MAAFKAN KAMU



Dengar lagu ni time drive nak pergi keje...mula2 dengar macam pelik sikit...tapi lama2 ok jugak lagu ni...last2 rasa macam sedih pulak....mungkin sekarang musim hujan...jadi tiba2 rasa sedih...motifffff?????langsung takde kena mengena okek....

  • October 3

    • Salam... xkerja ka?

    • salam... xkerja ka

  • Amrah Mat Safri
    • Salam. Tgh keje. Nape ye

  • October 3

    • saja ja... sihat?

  • Amrah Mat Safri
    • Sihat. Keje ok?

  • October 4

    • Alhamdulillah... sederhana.... amcm... dah ada PHD?

    • Blm lg. Tgk la klu rajin next year ke. Nk smbg master ke?

  • October 7

    • Xnak... klu sambung pun bidang lain... :p

  • Amrah Mat Safri
    • Bidg apa klu nk smbg?

  • October 7

    • Yer ek... Bidang tu x pasti la.. tapi mungkin buat PJJ ja... Buat dgn University of Madinah... Under Institut Ibnu Qayyim... Mungkin thn dpn.... InsyaAllah... Doakan....

  • Amrah Mat Safri
    • Ok la tu. Insya Allah ada jlnnye. Bidg agama ke?tukar bidg ye

  • October 7

    • InsyaAllah... Maher Zain.... MJ....Mesut Kurtis.. Irfan Makki.. heheh ..Aku xde bakat dlm music pun.. Kembali pd fitrah Asal.... Semoga terampun dosa2 yg telah byk dilakukan.. Nak jadi Ulil Albab...

    • Amrah Mat Safri
      October 11
      Amrah Mat Safri
      • Xperasan ada msg. Nk jd ulil albab pun xsemestinya ambil bidg berkaitan agama. Bidg lain pun blh. Just wish u all of luck.

    • October 11

      • 1) Betol.. tepat sekali.. 2) Skrg bukan nak ambil bidang agama, tetapi lebih kepada memperbaiki diri... U pulak

    • Amrah Mat Safri
      October 11
      Amrah Mat Safri
      • Bagus la berubah kpd kebaikan. Semoga bertemu dgn apa yg dicari

    • October 12
      • Him
      • Amin.. Hidup ni ada gangguan "syaitan" & Nafsu yg jahat...!! Jadi selagi Allah bagi peluang "Masih Hidup" baik kita gunakan.. Semua keturunan Adam tidak terlepas dari dosa... Setiap anak Adam diberi peluang... Bukan nak kasi ceramah... :p

    • Amrah Mat Safri
      October 12
      Amrah Mat Safri
    • Xpe. Dh biasa. Hubby+abg2+kakak2 pun selalu bg ceramah. Lebik baik ceramah kat family surround kita dulu. Dan klu dh baiki xperlu nk cerita pd org. Betul tak?
Sebelum ni telah berjanji ingin menjadi kawan baik...kalau nak berkawan, buat seperti kawan...i can be your best friend...very2 best...lupakan kisah lama...i love u as a friend....

Ada orang tanya...lama dah...how come u bercinta dengan orang lain kawen dengan orang lain..boleh ke nak sayang macam yang dulu? i just smile and answer...biarlah itu antara hati ini dengan tuhan je yang tahu..as long as he want me...i stay...

p/s : this weekend wedding abg angkat dolu2...harap2 hubby tak busy dan dapat attend kenduri dia...teringat ramai tak suka dengan dia dulu...but he don't do anything wrong to me..so i just ignored others...he is a good listener to me...rite now it's hard to find one...hmmmm....

2 comments:

  1. Him tu siap ade link ke facebook profile beliau. kui kui kui

    ReplyDelete
  2. cissss....kantoi....hahahahah...

    ReplyDelete