Saturday, September 3, 2011

RAYA 2011


Selamat hari raya dan selamat hari merdeka...hari ni hari raya yang ke 5...rata2 orang dah nak balik ke tempat asal balik...aku pun nak gerak malam ni dari dungun...harap2 tak jem la....kalau tak, otak aku yang jem duk dalam kete...pernah nak keluar dari dungun je ambil masa 2 jam sebab sangkut kat jambatan apa ntah namanya tu...hazab giler....

Hah tahun ni aku dapat makan lemang, ketupat segala bagai dengan sepuasnya...tapi yang tak bestnye anak aku kena demam, batuk dan selsema pulak...asyik nangis je...kesian betul...dah ambil ubat semalam ikut punggung...kalau mak aku tahu sure dia cakap..tu la kau....makan takmo jaga...huhuhu...mana boleh tahan wei makanan depan mata...slurpppp...

OK ni gambar family aku raya tahun lepas...


Sangat pucat dan tak bermayanya la aku...terlentok2 je...mana tak nya...24/7 dok muntah2...hah bandingkan dengan gambar raya tahun ni...


Ok la sikitkan...takde la terlentok2 terbaring je...boleh la tolong kacau rendang mak aku tu....heheheh...dan juga ada penambahan 2 orang di situ...suka la mak aku tambah cucu dia...pasal mabuk2 ni nanti aku citer detail kat entry lain..papai...

P/s : harap2 la pagi besok tak jem kat tol sg besi menghala ke tol seremban..

No comments:

Post a Comment